Vrouwencirkel Beltaine

15/05/2022
Wat mag je verwachten

Vrouwencirkel Beltaine

Het feest van Beltaine staat symbool voor genot, vruchtbaarheid, overvloed en sensualiteit. In deze vrouwencirkel exploreren we onze eigen tempel; ons lichaam, en ontwaken we als bloemen door plezier en zonneschijn toe te laten. Blokkades voor genot worden aan het vuur geofferd om zo ruimte te maken voor het plezier diep in ons lichaam te voelen. Want vrouwenlichamen zijn gemaakt om plezier te voelen! We belichamen onze vrouwelijke, vloeiende natuur in de veilige ruimte die sisterhood ons biedt.

Programma

13h45 – 13h55: Toekomen met kruidenthee en heerlijke (vegan) snacks 

14h00: Opening van de cirkel

    • Wegdromen met een verhaal onder begeleiding van drum 
    • Journaling 
    • Deelcirkel 
    • Embodiment ritueel; activeer je flow
    • Landen met meditatie

17h30: Afsluit met een prachtig aandenken

Prijs

Participatie komt op €35. 

Max. 9 deelnemers.


Geld is een interessante manier om jezelf te engageren, wat belangrijk is in welzijnswerk. Maar het is ook intimiderend en een barrière voor mensen om het zelfs maar te proberen. Daarom bieden we een korting aan voor dames die heel graag mee willen doen maar geen €35 kunnen geven, de kortingsprijs bedraagt €15. Neem contact met op via email als je van de kortingsprijs wilt genieten (info@douspardous.com).

Wie zijn wij

Michelle Keiser van Wild Womb Remembrance

Wild Womb Remembrance is Michelle’s heilige tempel van Vrouwelijke Descent. De reis die we allemaal in ons hebben geweven, de oeroude roeping van de Wilde Vrouw die in onze botten, onze baarmoeder zit.

Michelle noemt haarzelf een ‘Intuïtieve Medijn Wombyn’, omdat alles in haar werk voortkomt uit de intuïtieve magie die haar cyclische baarmoeder haar biedt, de magie die ze graag in anderen geactiveerd en herinnert ziet worden.

Sarah Dousselaere van Dous

Sarah is hier om je te helpen herinneren dat je het verdient om verbonden te zijn met je vrouwelijke wijsheid, lieve eco-femme, precies zoals jij wilt dat het eruit ziet en voelt. 

Met Dous is haar hoogste missie om jouw vrouwelijkheid te activeren en te helpen integreren door in te zetten op de volheid van cyclisch leven, en door jouw innerlijke wereld in te zetten als je grootste tool voor zelf-empowerment, sensuele vrijheid en financiële overvloed!

Inschrijven

 

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.
De plekken zijn beperkt tot 9 dames!

Bij de inschrijving ontvang je een e-mail met het adres en de instructies voor de overschrijving. We vragen een non-refundable voorschot van €15 zodat de cirkels in je kalender staan en je mooie zelf gemotiveerd zal zijn om voor jezelf zeker deel te nemen. En, het stelt ons ook in staat om plezier te hebben bij de voorbereiding van deze zalige cirkel. Wanneer je €15 hebt betaald is je inschrijving officieel. Je kan het resterende bedrag tijdens het evenement betalen (contant of Payconiq).
GDPR - nl

Locatie

8730 Beernem
West Vlaanderen

Het exacte adres krijg je na het inschrijven.

Datum & Tijd

Zondag 15/05/2022

Toekomen tussen 13h45 en 13h55
Start 14h00
Einde 17h30