Ontwaak je wilde vrouw

Vrouwencirkel - 09/10/2022
“Go out into the woods, go out. If you don’t go out in the woods, nothing will ever happen and your life will never begin.” Clarissa Pinkola Estés 

We komen samen in cirkel om onze innerlijke Wilde Vrouw te ontwaken. Er staat een begeleide transpersoonlijke meditatie op het programma, die zal plaatsvinden tussen de bomen om zo ondersteuning te krijgen van deze oude Wijze entiteiten. Daarna komt er een diepe oefening waarin je zacht begeleid wordt om blokkades op de stem te transformeren zodat je terug je keelchakra kan gebruiken om je wilde vrouwelijke zelf voluit te belichamen. 

Deze cirkel zal diep in de schaduwen gaan, maar dit zal vanuit een zachte, vrouwelijke manier gebeuren. Door dit soort werk in een vrouwencirkel te doen wordt 1) veiligheid gewaarborgd, 2) de nodige moed en durf versterkt en 3) de zachte en krachtige verbinding tussen zusters versterkt. 
  

Je begeleidster, Sarah, is getraind als sociaal werker wat haar de nodige inzichten en ervaring geeft om groepen te begeleiden.

Als Priesteres van de Avalon Rose lijn, waarin ze oa geleerd heeft om transpersoonlijke meditaties te faciliteren. Dit is een vorm van meditatie dat je op een veilige manier naar jouw onderbewuste brengt om zo je schaduwen te transformeren en je ziels giften naar het licht te brengen.

En als Priestess of Sacred Sound waarin ze rituelen van de Oude Egypte heeft geleerd om met de stem aan de slag te gaan. Dit samen maakt een cocktail waarin jij volledig veilig bent om diep met je innerlijke kracht aan de slag kan gaan. 

Ik wil alle vrouwen in hun Wilde kracht zien staan, want zij zullen ons leiden om harmonie terug op aarde te brengen. 

Ben jij klaar om jouw  innerlijke Wilde Vrouw vrij te laten? 

Sarah’s stem en aanwezigheid is heel kalm en helend. Ze heeft me begeleid in een meditatie-reis die me hielp in contact te komen met een diep deel van mezelf. Dit was zeer behulpzaam en ik ben er echt dankbaar voor.

Anna

Programma

Zondag 09/10/22

14h15 – 14h30: Toekomen – Er is heerlijke thee en lekkere snacks aanwezig

14h30: Cirkel openen (we starten stipt) – intenties delen met elkaar 

15h00: Naar het bos* 

  • In diepe connectie met de bomen en de natuur begeleid ik jullie in een
    meditatie dat je innerlijke Wilde Vrouw zal doen ontwaken.
  • Soundhealing om je Stem te bevrijden van blokkades 

16h30: Terug naar startlocatie & deel cirkel en sluitingsceremonie 

17h30: Einde voorzien

*Als het regent blijven we binnen en doen we de meditatie een beetje anders, maar de essentie blijft hetzelfde. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs

Deelname is €35. 

 

Schrijf je in

 

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven. 
Plaatsen zijn beperkt tot 9 vrouwen!

Kinderen blijven best thuis omdat er een stille meditatie gepland is en dit uit ervaring blijkt moeilijk te zijn voor de kleinsten. Meisjes vanaf 9 zijn van harte welkom. 


Bij de inschrijving ontvang je een e-mail met het adres en de instructies voor de overschrijving. 

We vragen een non-refundable voorschot van €15 zodat je zeker gemotiveerd zal zijn de dag zelf om te komen (want we kennen allemaal dat stemmetje dat zich liever verstopt ;p) daarnaast helpt dit voorschot om de nodige voorbereidingen te doen voor de cirkel te organiseren. 

Je inschrijving is pas officieel als je €15 hebt betaald. Je kan het resterende bedrag tijdens het evenement betalen (contant of Payconiq).

I want to stay up to date (knowing that I can unsubscribe at any moment)

Locatie

8730 Beernem
West Vlaanderen

Het adres verkrijg je als je je hebt ingeschreven

Datum & Tijd

Zondag 09/10/22 

van 14h30 tot 17h30